Naslovna

O nama

CaMLA ispiti

Online nastava

Kursevi

Kontakt

Dramska radionica

Gluma predstavlja veoma moćno sredstvo kada je u pitanju podučavanje stranog jezika jer podstiče sve jezičke veštine pružajući adekvatan kontekst.

Takodje, ona omogućava povezivanje misli i konkretnih radnji uz balansiranje izmedju receptivnih i produktivnih veština. Iznad svega gluma je zabavna i deluje motivaciono na sve učesnike koji su, kroz preuzimanje drugih identiteta, u stanju da zaborave na svoju stidljivost i potpuno se uključe u zajednički rad, čime se podstiče prijatna atmosfera puna interakcije. Upravo zbog ovih razloga škola "Smiley" organizuje časove glume i na kraju svake školske godine deca izvode predstave u kojima uživaju oni sami ali i njihovi roditeji, bake i deke koji su u ulozi publike. Neke od predstava koje smo uspešno odigrali uključuju:

  • "Right Royal Mess" ili "Haos u Kraljevstvu"
  • "Red Riding Hood " ili "Crvenkapa" (u modernoj verziji)
  • "A Cagic Mup" (naziv predstavlja igru reči od "Magic Cup" ili "Čarobna Šolja")
upis novih kandidata

Kontakt info

  • Jurija Gagarina 229
    TC ENJUB, Blok 45 I sprat
    srednji deo, lokali 252 i 267
  • 064.236.01.65
  • Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

Uslovi korišćenja sajta

Vlasnik domena www.skolastranihjezika-smiley.edu.rs je Škola stranih jezika Smiley - Novi Beograd. Sadržaji, informacije i fotografije, prikazani na sajtu, ukoliko nije drugačije navedeno, su takodje vlasništvo Škole stranih jezika Smiley - Novi Beograd. Nosilac autorskih prava opštih i informativnih materijala, predstavljenih na sajtu, je Škola stranih jezika Smiley - Novi Beograd.