Naslovna

O nama

CaMLA ispiti

Online nastava

Kursevi

Kontakt

Intenzivni kurs francuskog jezika

Ovi kursevi svojim sadržajem sistematski pokrivaju 4 osnovne jezičke veštine ali prioritet je dat usmenoj komunikaciji (razumevanju odlomaka za slušanje i govoru). Časovi se održavaju u manjim grupama (do 6 polaznika) što omogućava interakciju, razmenu mišljenja i kao i saradnju izmedju kandidata pri čemu se sve obavlja na francuskom jeziku. Gramatika se usvaja u komunikativnim situacijama kako bi se postigla integracija novih lingvističkih struktura i obezbedila jezička sredstva za brz i efikasan napredak na polju konverzacije.

Takodje širok spektar zanimljivih i aktuelnih socio-kulturnih tema koje se obradjuju tokom kursa pomažu polaznicima da usvoje fraze neophodne da se snalaze u mnoštvu situacija iz stvarnog, svakodnevnog života kao i da usavrše usmene veštine. Lingvistički i leksički sadržaj ovih kurseva odgovara zahtevima koje predvidja dobijanje zvaničnih francuskih sertifikata (DELF/DALF).

Naš pristup podučavanju se oslanja na upotrebu autentičnih i aktivnih izvora, koji inspirišu motivaciju i učvršćuju samopouzdanje u konverzaciji.

Dinamika intenzivne nastave podrazumeva 3 ili 5 dvočasa nedeljno, a dužina kurseva je od 4 do 8 nedelja što zavisi od nivoa koji se pohadja. Pre početka kursa vrši se testiranje budućih polaznika, na osnovu koga se oni smeštaju u grupe adekvatne njihovom postojećem nivou znanja.

Nastava se može pratiti u grupama ili individualno.

upis novih kandidata

Kontakt info

  • Jurija Gagarina 229
    TC ENJUB, Blok 45 I sprat
    srednji deo, lokali 252 i 267
  • 064.236.01.65
  • Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

Uslovi korišćenja sajta

Vlasnik domena www.skolastranihjezika-smiley.edu.rs je Škola stranih jezika Smiley - Novi Beograd. Sadržaji, informacije i fotografije, prikazani na sajtu, ukoliko nije drugačije navedeno, su takodje vlasništvo Škole stranih jezika Smiley - Novi Beograd. Nosilac autorskih prava opštih i informativnih materijala, predstavljenih na sajtu, je Škola stranih jezika Smiley - Novi Beograd.