Naslovna

O nama

CaMLA ispiti

Online nastava

Kursevi

Kontakt

Letnja škola engleskog jezika u Londonu

Ekskluzivna ponuda škole Smiley UČENJE ENGLESKOG U LONDONU!!!

U saradnji sa centrom za edukativni i studentski turizam, Egida Internationa, škola Smiley Vam nudi nezaboravan i, u pogledu sadržaja, izuzetno kvalitetan program Egide International, ustanove koja iza sebe ima iskustvo od 30 godina i koja je specijalizovana za programe školovanja u inostranstvu. Takodje ova ustanova ima dugogodišnju saradnju sa najprestižnijim svetskim školama stranih jezika i univerzitetima. Opširnije o programu učenja engleskog u Londonu možete pročitati u nastavku.

Da pogledate kompletnu ponudu Docklands KLIKNITE OVDE

Da pogledate kompletnu ponudu Chalfont KLIKNITE OVDE

Slike smeštaja kampusa Doklands,pri Univerzitetu East London možete pogledati klikom na link http://www.uel.ac.uk/residential/types-of-rooms/index.htm

upis novih kandidata

Kontakt info

  • Jurija Gagarina 229
    TC ENJUB, Blok 45 I sprat
    srednji deo, lokali 252 i 267
  • 064.236.01.65
  • Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

Uslovi korišćenja sajta

Vlasnik domena www.skolastranihjezika-smiley.edu.rs je Škola stranih jezika Smiley - Novi Beograd. Sadržaji, informacije i fotografije, prikazani na sajtu, ukoliko nije drugačije navedeno, su takodje vlasništvo Škole stranih jezika Smiley - Novi Beograd. Nosilac autorskih prava opštih i informativnih materijala, predstavljenih na sajtu, je Škola stranih jezika Smiley - Novi Beograd.