Naslovna

O nama

CaMLA ispiti

Online nastava

Kursevi

Kontakt

Kurs nemačkog jezika za decu školskog uzrasta

Ovi kursevi su namenjeni deci nižih i viših razreda osnovne škole.

Po svojoj strukturi i tematici potpuno su usaglašeni sa interesovanjima dece ovog uzrasta, a poseban akcenat je stavljen na aktivnu primenu jezika u realnim, životnim situacijama.

Tekstovi, aktivnosti vezane za njih kao i zanimljiv DVD materijal pružaju deci mogućnost da se uključe i pokažu svu svoju kreativnost u upotrebi ciljnih gramatičkih konstrukcija i jezičkih fraza. Naravno tu su multimedijalne "igrice" čiji je cilj da kroz relevantne sadržaje zainteresuju mališane, kao i da razviju pozitivan odnos prema učenju. Kod dece se podstiče takmičarski duh u doziranoj meri kako bi se svi uključili u razmenu znanja i kao timovi doprineli stvaranju žive atmosfere na času.

Kursevi nemačkog u našoj ponudi su komplementarni gradivu koje deca prelaze u školi ali takodje omogućavaju deci da počnu da se koriste ovim, naizgled "teškim" i možda za neke "grubim" jezikom ali jezikom na kome su mislili neki od najvećih umova sveta, na kome su spevane mnoge lepe pesme i koji postaje sve više popularan i tražen, naročito od kada je naša zemlja uspostavila značajne poslovne veze sa Nemačkom i od kada naši srednjoškolci i studenti imaju šansu da konkurišu za neke od stipendija koje nudi nemačka vlada.

Mi smo se kao i uvek pobrinuli da nastavna gradja bude "upakovana" u zanimljiv i motivišući sadržaj koji obuhvata autentičan material iz različitih medija.

Kursevi traju 9 meseci i prate školsku godinu sa pauzom u toku letnjeg i zimskog raspusta.

Časovi su organizovani 2 puta nedeljno u trajanju od 60 minuta a termini su prilagodjeni potrebama i raspoloživom vremenu polaznika.

Časove možete pohadjati u grupama ili individualno.

upis novih kandidata online kursevi

Kontakt info

  • Jurija Gagarina 229
    TC ENJUB, Blok 45 I sprat
    srednji deo, lokali 252 i 267
  • 064.236.01.65
  • Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

Uslovi korišćenja sajta

Vlasnik domena www.skolastranihjezika-smiley.edu.rs je Škola stranih jezika Smiley - Novi Beograd. Sadržaji, informacije i fotografije, prikazani na sajtu, ukoliko nije drugačije navedeno, su takodje vlasništvo Škole stranih jezika Smiley - Novi Beograd. Nosilac autorskih prava opštih i informativnih materijala, predstavljenih na sajtu, je Škola stranih jezika Smiley - Novi Beograd.