Naslovna

O nama

CaMLA ispiti

Online nastava

Kursevi

Kontakt

Kurs engleskog jezika za decu

Kursevi za decu su podeljeni u nekoliko potkategorija i prate uzrast dece kao i njihov mentalni, fizički i socijalni razvoj. Cilj svakog od kurseva je da obezbedi motivacioni kontekst u kome učenje engleskog jezika postaje stimulativno i zabavno iskustvo za decu čime se razvija pozitivan odnos prema jeziku.

Preschool kursevi

Ovo su kursevi za naše najmladje učenike uzrasta od 3 do 6 godina. Oni su tako koncipirani da uvode decu u svet engleskog jezika kroz priče, bajke i karaktere koji su im poznati i za koje su oni emotivno vezani, što je od fundamentalnog značaja za usvajanje jezika u ovim godinama. Metoda koju koristimo se zove Total Physical Response i omogućava da deca usvajaju engleski kao što bi učili svoj maternji jezik. Takodje pri izboru nastavnog materijala uzete su u obzir i dečije psihološke karakteristike te su omiljene igrice,pesmice,kreativne aktivnosti i motoričke vežbe važna edukativna sredstva koja doprinose razvoju komunikativnih veština. Zakoračiti u svet engleskog za naše mališane znači zaploviti u svet bajki i Disney junaka.

Kursevi prate školsku godinu i traju 9 meseci. Nastava se održava 2 puta nedeljno u trajanju od 45 minuta. Mališani se mogu priključiti kursu tokom cele godine a glavni upisni rok je početkom septembra.

Lower Primary Courses

Ovi kursevi su namenjeni deci nižih razreda osnovne škole. Po svojoj strukturi i tematici potpuno su usaglašeni sa interesovanjima dece ovog uzrasta, a poseban akcenat je stavljen na aktivnu primenu jezika u realnim, životnim situacijama. Tekstovi, aktivnosti vezane za njih kao i zanimljiv DVD materijal pružaju deci mogućnost da se uključe i pokažu svu svoju kreativnost u upotrebi ciljnih gramatičkih konstrukcija i jezičkih fraza. Naravno tu su multimedijalne "igrice" čiji je cilj da kroz relevantne sadržaje zainteresuju mališane, kao i da razviju pozitivan odnos prema učenju. Kod dece se podstiče takmičarski duh u doziranoj meri kako bi se svi uključili u razmenu znanja i kao timovi doprineli stvaranju žive atmosfere na času.

Kursevi traju 9 meseci i prate školsku godinu sa pauzom u toku letnjeg i zimskog raspusta.

Časovi su organizovani 2 puta nedeljno u trajanju od 60 minuta a termini su prilagodjeni potrebama i raspoloživom vremenu polaznika. Našim učenicima nudimo i besplatne konsultativne časove kako bi u slučaju izostajanja bili u mogućnosti da što efikasnije nadoknade propušteno gradivo.

Takodje, onim kandidatima koji imaju problem sa savladavanjem školskog gradiva jer nisu učili jezik ranije, nudimo da na najbrži način premoste nedostatke u znanju pohadjajući kurseve engleskog u školi Smiley čiji je nastavni plan paralelan gradivu koje deca prelaze u školi. Naravno uz korišćenje veoma raznovrsnog i zanimljivog dodatnog materijala koji će umesto osećanja nesigurnosti I demotivisanosti doprineti da dete ubrzo zavoli jezik I počne da se njime služi.

Nakon odslušanog kursa deca mogu da pristupe polaganju medjunarodno priznatog CaMLA ispita - YLTE, u prostorijama škole Smiley. Više o ovom ispitu možete saznati u delu CaMla ispiti.

Higher Primary Courses & Teenage Courses

Kursevi za tinejdžere su specifično kreirani kako bi odgovorili zahtevima i ispunili očekivanja naših polaznika koji prolaze kroz buran period odrastanja, te su u prvom planu upravo one aktivnosti koje podrazumavaju razmenu ideja i mišljenja na engleskom jeziku . Motivacija kroz angažovanje je od velike važnosti za uspešno usvajanje jezika a izabrane teme u najvećem stepenu odslikavaju potrebe i interesovanja naših učenika. Mi smo se kao i uvek pobrinuli da nastavna gradja bude "upakovana" u prepoznatljiv sadržaj koji obuhvata autentičan material iz različitih engleskih medija I podrazumeva gledanje video odlomaka , držanje prezentacija I diskusija na određene teme koje kandidati mogu sami izabrati , a sve sa ciljem što bolje reprodukcije I usavršavanja veštine govora.

Od polaznika na ovom nivou se očekuje da ovladaju tehnikom pisanog izražavanja, koja pored ostalih jezičkih veština ( čitanje, slušanje i govor) predstavlja najveći izazov za kandidate jer istovremeno reflektuje njihovo celokupno znanje. Takodje nastavni plan kurseva priprema polaznike za polaganje medjunarodno priznatih ispita kao sto su: CAMBRIDGE ISPITI: KET, PET, FCE...

Kursevi prate školsku godinu i traju 9 meseci sa pauzom u toku letnjeg i zimskog raspusta.

Časovi su organizovani 2 puta nedeljno u trajanju od 60 minuta a termini su prilagodjeni potrebama i raspoloživom vremenu polaznika. Našim učenicima i na ovom nivou učenja nudimo besplatne konsultativne časove kako bi u slučaju izostajanja bili u mogućnosti da što efikasnije nadoknade propušteno gradivo.

Moguće je da se kadidati koji imaju problem sa savladavanjem školskog gradiva odluče da pohadjaju kurseve engleskog jezika prilagodjene i po sadržaju paralelne školskom gradivu, koji uključuju korišćenje dodatnog zanimljivog materijala.

Časove možete pohadjati u grupama ili individualno.

upis novih kandidata online kursevi kursevi za decu

Kontakt info

  • Jurija Gagarina 229
    TC ENJUB, Blok 45 I sprat
    srednji deo, lokali 252 i 267
  • 064.236.01.65
  • Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

Uslovi korišćenja sajta

Vlasnik domena www.skolastranihjezika-smiley.edu.rs je Škola stranih jezika Smiley - Novi Beograd. Sadržaji, informacije i fotografije, prikazani na sajtu, ukoliko nije drugačije navedeno, su takodje vlasništvo Škole stranih jezika Smiley - Novi Beograd. Nosilac autorskih prava opštih i informativnih materijala, predstavljenih na sajtu, je Škola stranih jezika Smiley - Novi Beograd.