Naslovna

O nama

CaMLA ispiti

Online nastava

Kursevi

Kontakt

Kurs engleskog jezika za preduzeća

Posebna ponuda u našoj školi je nastava za preduzeća. Kako bi odgovorili potrebama i izašli u susret Vama i Vašim zaposlenima organizujemo kurseve u našim ili Vašim prostorijama uz mogućnost izbora dinamike časova kao i termina održavanja istih.

Kursevi u ponudi su opšti, poslovni kao i kursevi specijalizovani za odredjene profesije (medicina, pravo, bankarstvo, osiguranje, finansije, tehnika, avijacija, turizam, itd...)

Nastavni plan ovih kurseva se može osmisliti tako da se akcenat stavi na određene jezičke veštine i vokabular koji je od velikog značaja za što adekvatniju obuku kandidata za obavljanje njihovih poslovnih zadataka. Naravno kursevi pripremaju kandidate za pisanje svih relevantnih formi i oblika korespondencije (poslovna pisma, izveštaji, e-mails...).

Ako se opredelite za poslovni kurs, opšti ili specijalizovani, opširnije informacije o istom možete naći u odeljcima "Poslovni engleski", "Kursevi engleskog za pravnike", "Kursevi engleskog u medicini"...

Optimalno trajanje kurseva je od 2 do 5 meseci što zavisi od nivoa koji kandidat pohadja, a pored ove standardne varijante nudimo i INTENZIVNE KURSEVE koji podrazumevaju znatno brži put do Vašeg cilja (trajanje od 1,5 do 3 meseca) ipak, sve u vezi realizacije kursa je prilagodjeno Vašim zahtevima i mogućnostima.

Naši iskusni predavači će se pobrinuti da odaberete kurs i nastavni material koji u potpunosti zadovoljava Vaša očekivanja.

Omogućavamo Vam besplatno testiranje u prostorijama Vaše firme ili u prostorijama naše škole, a po uspešno završenom kursu kandidatima se uručuju diplome. Škola stranih jezika Smiley može da Vam ponudi polaganje medjunarodno priznatih ispita u svojim prostorijama.

Škola stranih jezika Smiley je prvi akreditovan ispitni centar za sprovodjenje međunarodno priznatih CaMLA ispita u Srbiji, autorizovan od strane CaMLA institucije (za više informacija o CaMLA pregledajte sajt www.cambridgemichigan.org). CaMLA sertifikati su priznati u preko 150 zemalja sveta i pokrivaju više nivoa jezičke kompetencije od višeg početnog A2 do višeg naprednog C2.

Cambridge Michigan Language Assessments je edukativna organizacija nastala kao proizvod saradnje izmedju Cambridge i Michigan Univerziteta, uglednih i prestižnih institucija na području podučavanja i sertifikovanja engleskog jezika.

Ukoliko želite da Vam pošaljemo našu ponudu možete je zatražiti popunjavanjem kontakt forme na stranici Kontakt.

upis novih kandidata online kursevi

Kontakt info

  • Jurija Gagarina 229
    TC ENJUB, Blok 45 I sprat
    srednji deo, lokali 252 i 267
  • 064.236.01.65
  • Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

Uslovi korišćenja sajta

Vlasnik domena www.skolastranihjezika-smiley.edu.rs je Škola stranih jezika Smiley - Novi Beograd. Sadržaji, informacije i fotografije, prikazani na sajtu, ukoliko nije drugačije navedeno, su takodje vlasništvo Škole stranih jezika Smiley - Novi Beograd. Nosilac autorskih prava opštih i informativnih materijala, predstavljenih na sajtu, je Škola stranih jezika Smiley - Novi Beograd.