Naslovna

O nama

CaMLA ispiti

Online nastava

Kursevi

Kontakt

Kurs nemačkog jezika za decu predškolskog uzrasta

Kursevi za decu su podeljeni u nekoliko potkategorija i prate uzrast dece kao i njihov mentalni, fizički i socijalni razvoj.

Cilj svakog od kurseva je da obezbedi motivacioni kontekst u kome učenje nemačkog jezika postaje stimulativno i zabavno iskustvo za decu čime se razvija pozitivan odnos prema jeziku.

Ovo su kursevi za naše najmladje učenike uzrasta od 3 do 6 godina. Oni uvode decu u svet nemačkog jezika kroz priče, bajke i karaktere koji su im poznati i za koje su oni emotivno vezani, što je od fundamentalnog značaja za usvajanje jezika u ovim godinama.

Metoda koju koristimo se zove Total Physical Response i omogućava da deca usvajaju nemački jezik kao što bi učili svoj maternji jezik. Takodje pri izboru nastavnog materijala uzete su u obzir i dečije psihološke karakteristike te su omiljene igrice, aktivnosti i motoričke vežbe važna edukativna sredstva koja doprinose razvoju komunikavivnih veština. Zakoračiti u svet nemačkog za naše mališane znači zaploviti u svet bajki i crtanih junaka.

Kursevi prate školsku godinu i traju 9 meseci. Nastava se održava 2 puta nedeljno u trajanju od 45 minuta. Mališani se mogu priključiti kursu tokom cele godine a glavni upisni rok je početkom septembra.

Časove možete pohadjati u grupama ili individualno.

upis novih kandidata online kursevi

Kontakt info

  • Jurija Gagarina 229
    TC ENJUB, Blok 45 I sprat
    srednji deo, lokali 252 i 267
  • 064.236.01.65
  • Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

Uslovi korišćenja sajta

Vlasnik domena www.skolastranihjezika-smiley.edu.rs je Škola stranih jezika Smiley - Novi Beograd. Sadržaji, informacije i fotografije, prikazani na sajtu, ukoliko nije drugačije navedeno, su takodje vlasništvo Škole stranih jezika Smiley - Novi Beograd. Nosilac autorskih prava opštih i informativnih materijala, predstavljenih na sajtu, je Škola stranih jezika Smiley - Novi Beograd.