Naslovna

O nama

CaMLA ispiti

Online nastava

Kursevi

Kontakt

Kurs španskog jezika za decu školskog uzrasta

Kursevi španskog za decu su nivelisani po Zajedničkom evropskom referentnom okviru za jezike, počev od A1 do C2 nivoa i prilagodjeni su njihovim očekivanjima i interesovanjima u učenju.

Španski važi za omiljen jezika medju populacijom školskog uzrasta jer je za mnoge melodičan, ali i veoma važan jezik danas kao treći najrasprostranjeniji jezik na svetu. Poznavanje španskog jezika otvara vrata u jedan interesantan svet bogatog umetničkog i kulturnog nasledja. Ono što je posebno zanimljivo za mlade naraštaje učenika španskog su njegovi odjeci u literaturi, sportu, filmu, modi i muzici.

Medjutim, kao glavni razlog učenja španskog u školi stranih jezika Smiley ističemo zabavne metode podučavanja i časove na kojima ćete zaista uživati.

Časovi španskog za decu se održavaju u manjim grupama od 3 ili 4 polaznika gde predavači mogu u potpunosti da se posvete svakom učeniku. U prijatnoj atmosferi i uz mnoštvo inspirišućih sadržaja deca su u prilici da koriste španski jezik kao jezik učionice i time veoma brzo i uspešno počinju da komuniciraju na datom jeziku.

Kursevi prate školsku godinu i traju 9 meseci, sa dinamikom od 2 časa od 60 minuta nedeljno.

upis novih kandidata

Kontakt info

  • Jurija Gagarina 229
    TC ENJUB, Blok 45 I sprat
    srednji deo, lokali 252 i 267
  • 064.236.01.65
  • Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

Uslovi korišćenja sajta

Vlasnik domena www.skolastranihjezika-smiley.edu.rs je Škola stranih jezika Smiley - Novi Beograd. Sadržaji, informacije i fotografije, prikazani na sajtu, ukoliko nije drugačije navedeno, su takodje vlasništvo Škole stranih jezika Smiley - Novi Beograd. Nosilac autorskih prava opštih i informativnih materijala, predstavljenih na sajtu, je Škola stranih jezika Smiley - Novi Beograd.