Naslovna

O nama

CaMLA ispiti

Online nastava

Kursevi

Kontakt

Kurs ruskog jezika za decu školskog uzrasta

Ovi kursevi su osmišljeni sa ciljem da deci približe ruski jezik i motivišu ih da ga aktivno govore. Po svom gramatičkom i leksičkom sadržaju paralelni su gradivu koje deca prelaze školskim programom, sa akcentom na reprodukciji. U nastavi se koriste najsavremenija sredstva u vidu interaktivnih igrica za učenje, kao i video odlomaka sa ciljem da se kandidati upoznaju sa realnim jezikom i izgovorom maternjih govornika. Kako bi se deca dodatno podstakla na saradnju, organizujemo takozvane "radionice" (literarna, filmska, umetnička...) u kojima je deci ostavljeno da se bave temama koje vole i za koje su zainteresovani, a sve to obavljaju na ruskom jeziku.

Udžbenici koji se koriste u nastavi su izdanja ruskih metodologa i preporučeni su za učenje ruskog za strance. Kada je u pitanju nivelacija, kursevi prate gradaciju od A1 –početnog, do C2 najvišeg nivoa po CEFR - Zajedničkom evropskom okviru za jezike.

Pre pristupanja kursu neophodno je da se obavi testiranje znanja, osim u slučaju da je kandidat apsolutni početnik. Kandidati slušaju nastavu u grupama ili individualno, a grupe su formirane uzimajući u obzir nivo znanja i uzrast polaznika.

Kursevi prate školsku godinu i traju 9 meseci, od septembra do juna, sa pauzom u toku zimskog i letnjeg raspusta. Nastava se održava 2 puta nedeljno u trajanju od sat vremena.

Kandidati se mogu priključiti kursu u toku godine a glavni upisni rok je u septembru.

upis novih kandidata

Kontakt info

  • Jurija Gagarina 229
    TC ENJUB, Blok 45 I sprat
    srednji deo, lokali 252 i 267
  • 064.236.01.65
  • Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

Uslovi korišćenja sajta

Vlasnik domena www.skolastranihjezika-smiley.edu.rs je Škola stranih jezika Smiley - Novi Beograd. Sadržaji, informacije i fotografije, prikazani na sajtu, ukoliko nije drugačije navedeno, su takodje vlasništvo Škole stranih jezika Smiley - Novi Beograd. Nosilac autorskih prava opštih i informativnih materijala, predstavljenih na sajtu, je Škola stranih jezika Smiley - Novi Beograd.