Naslovna

O nama

CaMLA ispiti

Online nastava

Kursevi

Kontakt

Kurs italijanskog jezika za odrasle

Ako želite da naučite italijanski i pri tome osetite pravu atmosferu Italije, na pravom ste mestu!

Uz zvuke popularne italijanske muzike, video odlomke o ovoj predivnoj zemlji, njenoj kulturi i običajima, i naravno uz pomoć veoma posvećenih profesora koji koriste najinovativnije metode u podučavanju uživajte dok učite!

Struktura kurseva je u saglasnosti sa evropskim standardima i reflektuje nivelaciju po zajedničkom evropskom okviru za jezike, od A1 početnog do C1 visokog naprednog nivoa.

Početni nivoi traju 3 meseca a srednji i viši 4 i više meseci u zavisnosti od tipa kursa (opšti ili poslovni), sa dinamikom od 2 puta nedeljno po dvočas. Vreme održavanja časova je prilagodjeno potrebama kandidata. Grupe su manje od 3 do 6 polaznika.

Pored standardnih, kursevi se mogu slušati i kao INTENZIVNI KURSEVI, sa dinamikom od 3 i više puta nedeljno, čime se znatno skraćuje vreme pripreme.

U nastavi se koriste najsavremeniji udžbenici, izdanja italijanskih izdavačkih kuća. Metode koje se koriste u podučavanju su raznovrsne i konstantno se unapredjuju, sa akcentom na komunikativnom pristupu u podučavanju koji naglašava komunikaciju i interakciju na stranom jeziku i predstavlja sredstvo ali i krajnji cilj učenja jezika i razvijanja jezičkih veština: slušanja, pisanja, čitanja i govora.

upis novih kandidata

Kontakt info

  • Jurija Gagarina 229
    TC ENJUB, Blok 45 I sprat
    srednji deo, lokali 252 i 267
  • 064.236.01.65
  • Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

Uslovi korišćenja sajta

Vlasnik domena www.skolastranihjezika-smiley.edu.rs je Škola stranih jezika Smiley - Novi Beograd. Sadržaji, informacije i fotografije, prikazani na sajtu, ukoliko nije drugačije navedeno, su takodje vlasništvo Škole stranih jezika Smiley - Novi Beograd. Nosilac autorskih prava opštih i informativnih materijala, predstavljenih na sajtu, je Škola stranih jezika Smiley - Novi Beograd.