Naslovna

O nama

CaMLA ispiti

Online nastava

Kursevi

Kontakt

Kurs francuskog jezika za decu školskog uzrasta

Ovi kursevi su prilagodjeni dečijem uzrastu i nivou znanja. Pored usvajanja jezika sa akcentom na veštini govora koristi se metod integracije svih jezičkih veština (pisanje, govor, slušanje i čitanje) i radi se na podučavanju kroz kontekst konkretnih situacija i simulaciju istih.

Gradivo ovih kurseva je prilagodjeno i paralelno gradivu koje deca prelaze u školi ali praćeno bogatim dodatnim dvd i interaktivnim materijalom kako bi bilo motivišuće za decu. Pored toga, deca se upoznaju sa kulturom i običajima nacije čiji jezik uče. Grupe su manje i broje od 4 do 6 polaznika.

Kursevi prate školsku godinu i traju od septembra do juna, sa pauzom za vreme letnjeg i zimskog raspusta. Časovi traju 60 minuta sa dinamikom od 2 puta nedeljno.

Takodje, moguće je da se deca kroz obuku na kursu pripreme za polaganje medjunarodno priznatih DELF i DALF ispita. Udžbenici koji se koriste u nastavi su najsavremenija izdanja eminentnih kuća poput Hachette.

Časove je moguće pratiti u grupi ili individualno.

upis novih kandidata

Kontakt info

  • Jurija Gagarina 229
    TC ENJUB, Blok 45 I sprat
    srednji deo, lokali 252 i 267
  • 064.236.01.65
  • Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

Uslovi korišćenja sajta

Vlasnik domena www.skolastranihjezika-smiley.edu.rs je Škola stranih jezika Smiley - Novi Beograd. Sadržaji, informacije i fotografije, prikazani na sajtu, ukoliko nije drugačije navedeno, su takodje vlasništvo Škole stranih jezika Smiley - Novi Beograd. Nosilac autorskih prava opštih i informativnih materijala, predstavljenih na sajtu, je Škola stranih jezika Smiley - Novi Beograd.